Bed & Breakfast

In oktober 2007 is Lagar de Serrato gerenoveerd tot B&B met daarnaast een vrijliggend appartement. Bij de renovatie zijn zoveel mogelijk de originele aspecten en details van het oude gebouw behouden. Daardoor heeft het zijn sfeer behouden en beleeft u uw verblijf alsof u in een echte Spaanse cortijo-lagar (boerderij-perserij) vertoeft.

Uiteraard vinden we hygiëne en een goede nachtrust belangrijk. In de nieuwe badkamers hebben we aandacht besteed aan originele materialen maar het sanitair is nieuw en modern en in de slaapkamers staan comfortabele bedden.

In de huiskamer kunt u genieten van een goed boek, muziek luisteren of satelliet-TV kijken, en op kille avonden in het vuur van de haard staren. Daarnaast kunt u gebruik maken van de internetkamerwaar u gratis kunt internetten of u lekker terug kunt trekken op de bank met een boek.

U kunt er geen baantjes in trekken en we durven het geen zwembad te noemen maar om even af te koelen en te relaxen met een glaasje is er een rond poedelbad van 4.70 mtr. doorsnee en 0.90 mtr. hoog.

www.fincaserrato.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s