Appartementen

Appartement El Almacén

Het 2/3 persoons appartement bestond vroeger uit twee gekoppelde schuren en daar is nu één smaakvol geheel van gemaakt. In de schuren werden voorheen de amandelen en de olijven opgeslagen na de oogst. Daar dankt het appartement de naam Almacén aan, dat zoveel betekent als opslagplaats.

Tegenwoordig bestaat het uit een zeer ruime slaapkamer met openslaande deuren naar een terrasje en het centrale erf, een luxe badkamer met wastafel, douche en toilet en een keuken/eet-woonkamer met een deur naar een privéterrasje waar u heerlijk kunt ontbijten en genieten van een schitterend uitzicht. .

Uiteraard vinden we hygiëne en een goede nachtrust belangrijk.
In de nieuwe badkamer en keuken hebben we aandacht besteed aan originele materialen, maar de wasbakken en het sanitair zijn nieuw en modern en in de slaapkamer staat een comfortabel 2-persoonsbed dat eventueel gesplitst kan worden in twee 1-persoons-bedden.

Het appartement heeft alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf, zoals een eettafel met 4 stoelen, bank, fauteuil, satelliet tv met dvd- speler, WIFI, muziekinstallatie, een magnetron en een koffie/espressoapparaat.

Mocht u met meer personen op Lagar de Serrato willen verblijven dan bestaat de mogelijkheid om een combinatie te maken van het appartement en de Druivenkamer. De Druivenkamer is een aparte aanbouw die eveneens grenst aan het centrale erf en ca. 3 meter van het appartement ligt. In de kamer staat een 2-persoons bed dat gesplitst kan worden in twee 1-persoons bedden.

 

Appartement Noéma

Noema

 

Dit tweepersoons appartement is half verbonden met het hoofdgebouw en heeft een eigen overdekt terrasje, grenzend aan het centrale erf. Tegenwoordig bestaat het uit een slaapkamer, een zeer ruime, luxe badkamer met wastafel, douche en toilet en een eetkamer met ingebouwde keuken. In de eetkamer/keuken zit tevens de deur naar het privéterrasje waar u heerlijk kunt ontbijten.

noema

 

 In de slaapkamer staat een comfortabel 2-persoonsbed dat eventueel gesplitst kan worden in twee 1-persoons-bedden.

Appartement Noéma is minder luxe dan appartement El Almacén maar heeft alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf, zoals een eettafel met 4 stoelen, WIFI, muziekinstallatie, 3-pits gasstel, koelkast en een koffiezetapparaat.

 
Mocht u met meer personen op Lagar de Serrato willen verblijven dan bestaat de mogelijkheid om een combinatie te maken van het appartement met de Druivenkamer. De Druivenkamer is een aparte aanbouw die eveneens grenst aan het centrale erf op ca. 10 meter afstand van het appartement. In deze kamer staat eveneens een 2-persoons bed dat gesplitst kan worden in twee 1-persoons bedden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s