De Feria in Malaga in Augustus

De jaarlijkse Feria de Málaga vindt plaats in het 2e en 3e weekend van augustus. Feria de Agosto, zoals het festival ook wel wordt genoemd, staat te boek als het belangrijkste zomerfeest van Spanje. Gedurende 9 dagen is er een gevarieerd programma met processies, stierenrennen, flamenco, een groots vuurwerk en optredens van topartiesten op diverse locaties binnen en buiten de stad. Vanaf Finca Serato ben je er in 20 minuten. Dit moet je echt een keer meemaken!

Feria

 

Opening op het strand met spectaculair vuurwerk
De opening van Feria de Málaga is op vrijdagavond. Na de openbare afkondiging is het tijd voor een spectaculair vuurwerk op het strand van La Malagueta. Gedurende 20 minuten worden er tonnen vuurwerk de lucht ingeschoten. Nadat de laatste vuurwerkpijlen de lucht zijn ingegaan, haasten de malagueños zich naar het historisch centrum waar het feest echt losbarst.

Feria2

Verschillende zones
De meeste activiteiten spelen zich overdag af in het historisch centrum van Málaga. ‘s Avonds verplaatst het feestgebeuren zich naar naar de wijkCortijo de Torres bij het Real del Cortijo de Torres. Daar staan de honderden feesttenten, bevindt zich de grote kermis en worden de concerten gehouden. Gezien het dag- en avondgebeuren wordt er ook wel gesproken van Feria de Día (dagfeest) en Feria de Noche(avondfeest).

feria3

Periode: 15 – 24 augustus 2014

Bekijk het uitgebreide programma in het Nederlands

feria4

Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in B&B Finca Serrato, B&B in Andalusie, vakantie in andalusie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s