Fietsarrangement Finca Serrato

 Individueel Fietsarrangement “Finca Serrato”. ( 8 dagen)


Bij dit arrangement fiets je in verschillende gebieden van de Axarquia en de Montes de Malaga. De Axarquia kenmerkt zich door bergen en heuvels waar traditionele landbouw beoefend wordt. In de bergen zijn dat voornamelijk olijven en amandelen en in de valleien graan. Daarnaast kom je regelmatig herders tegen met schapen of geiten. Verspreid in het gebied liggen de “puebla’s blanca’s”; kleine plaatsjes of gehuchten met de typerende Andalusische witte huizen en smalle steegjes. Het natuurpark Montes de Malaga is eveneens bergachtig maar grotendeels bebost met o.a. kurkeiken, dennen- en eucalyptusbomen. Het is tevens het leefgebied van o.a. berggeiten en Spaanse Koningsadelaars.

Reisperiode: Het arrangement kan het hele jaar worden geboekt. In juli en augustus kan het erg warm zijn dus minder geschikt om te fietsen. De duur en inhoud van het programma kunnen desgewenst worden aangepast. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

Niveau: De tochten zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid en fietservaring. De zwaarte van de routes is variabel. Er dient wel rekening gehouden te worden met behoorlijke hoogteverschillen. Het arrangement is zowel geschikt voor mountainbikers als voor sportfietsers hoewel de fietsroutes iets verschillen.

Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s