Fietsarrangement Axarquia

 Individueel Fietsarrangement “Axarquia”. ( 8 – 9 dagen)


Wil je op de fiets een groter gebied leren kennen en toch zonder bagage fietsen dan is dit een ideaal arrangement. De eerste 2 nachten verblijf je in El Aguila Libre in Alfarnatejo. Het gebied rond Alfarnatejo wordt de kleine Pyreneeën genoemd. Hier kan fantastisch worden gefietst. Op dag 3 begint de trektocht via een mooie route langs Riogorde en de rivier Rio Cueva naar het gehucht Huerta de Ranea bij Comares waar je overnacht in B&B Casa Grenadina. Op dag 4 is hier een prachtige tocht in de omgeving uitgezet. Dag 5 vervolgen we de route naar Montes de Málaga, waar je de volgende 3 nachten verblijft in Finca Serrato. Rond Finca Serrato en in het grenzende nationaal park “Montes de Málaga” zijn diverse prachtige fietsroutes.

Reisperiode: Het arrangement kan het hele jaar worden geboekt. In juli en augustus kan het erg warm zijn dus minder geschikt om te fietsen. De duur en inhoud van het programma kunnen desgewenst worden aangepast. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

Niveau: De fietstochten zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid en enige ervaring. De zwaarte van de tochten is variabel.

Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s