Individueel wandelarrangement Axarquia (Costa del Sol)

 Individueel Wandelarrangement “Axarquia”. ( 8 dagen)


Wil je te voet een groter gebied leren kennen en toch zonder bagage wandelen dan is dit een ideaal arrangement. De eerste 2 nachten verblijf je in El Aguila Libre in Alfarnatejo. Het gebied rond Alfarnatejo wordt de kleine Pyreneeën genoemd. Hier kan fantastisch worden gewandeld. Op dag 3 begint de trektocht via een mooie wandelroute langs Riogorde en de rivier Rio Cueva naar het gehucht Huerta de Ranea bij Comares waar je overnacht in B&B Casa Grenadina. Op dag 4 is hier een prachtige wandeling in de omgeving uitgezet. Dag 5 vervolgen we de route naar Montes de Málaga, waar je de volgende 3 nachten verblijft in Finca Serrato. Rond Finca Serrato en in het grenzende nationaal park ‘Montes de Málaga” zijn diverse prachtige wandelingen.

Reisperiode: Het arrangement kan het hele jaar worden geboekt. In juli en augustus kan het erg warm zijn dus minder geschikt om te wandelen. De duur en inhoud van het programma kunnen desgewenst worden aangepast. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

Niveau: De wandelingen zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid en enige wandelervaring. De zwaarte van de wandelingen is variabel.
Programma:

Dag 1 Aankomst Colmenar, transfer van bushalte naar El Aguila Libre, eventueel kleine inloopwandeling 1-2 uur. Overnachting in El Aguila Libre.
Dag 2 2 Bergen op 1 dag, de Fraire en de Dona Ana(4-5 uur). Deze route brengt je naar 2 toppen op een hoogte van 1250m. Omdat het hier het leefgebied is van de berggeiten is er een grote kans dat je ze ziet. Overnachting in El Aguila Libre.
Dag 3 Begin van de trektocht langs het spaanse dorpje Riogordo, Rio Cueva met zijn prachtige groene vegetatie, naar het gehucht Huerta de Ranea. Verblijf in B&B Casa Grenadina. Je bagage wordt van El Aguila Libre naar B&B Casa Grenadina gebracht.
Dag 4 Wandeling in de omgeving van Huerta de Ranea van ca 4-5 uur. Overnachting in B&B Casa Grenadina.
Dag 5 Vervolg van de trektocht richting Montes de Málaga. De route loopt langs het hooggelegen pittoreske dorpje Comares dat een schitterend uitzicht biedt over de Middelandse Zee en de Axarquia. Verblijf in Finca Serrato. Je bagage wordt van Casa Gernadina naar Finca Serrato gebracht.
Dag 6
+ 7
Wandelingen in de omgeving van Finca Serrato of/en transfers naar Nationaal parque Montes de Málaga waar je prachtige wandelingen maakt. Of eventueel rustdag. Verblijf in Finca Serrato.
Dag 8 Vertrek of wandeling Colmenar-Serrato (ca. 5 uur) 
Dag 9 Transfer naar de bushalte in Colmenar.

Maaltijden
Je bent vrij te gaan eten wat en waar je wilt. In El Aguila Libre kun je zelf koken of een maaltijd bestellen. Ook kun je in Alfarnatejo in een van tapasbars of in het restaurant gaan eten.

Bij B&B Casa Grenadina kun je een maaltijd bestellen of gaan eten bij het dichtbij gelegen restaurant. In Finca Serrato kun je eveneens maaltijden bestellen of voor een goede lunch kun je terecht bij Venta de la Nada of Venta Pilar. Bij alle accommodaties is het ontbijt inclusief.

Arrangementsprijs
Individueel 9-daags wandelarrangement € 260,- per persoon (bij minimaal 2 personen).
Individueel 8-daags wandelarrangement € 240,- per persoon (bij minimaal 2 personen).
Inbegrepen
Alle overnachtingen in de genoemde accommodaties in 2-persoonskamers en suite (bij El Aguila Libre 2  badkamers op de gang) , ontbijt op alle dagen, alle genoemde lokale transfers, bagagevervoer van Alfarnatejo naar Llano Almendra en vandaar naar Finca Serrato, uitgebreide Nederlandse routebeschrijvingen en kaartmateriaal.
Niet inbegrepen
Transfers vliegveld Malaga – Colmenar. (Tegen meerprijs mogelijk) Overige maaltijden en consumpties

Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s