Reacties van de gasten najaar 2011

63. guy Van den Bussche  email 
17-11-2011, 17:40
Ik was er in september en eigenlijk ,ben ik er nu nog .In gedachte althans .Genieten overdag van de panoramische plekjes , ‘ s avonds van de lekkere keuken en ‘ s nachts van de krekelconcerten .
Neem het charisma en de uitstraling van Ben erbij en je komt terug . Schitterend werk Guy de Belg

 

62. Christa  email 
02-11-2011, 14:35
De herinnering aan Finca Serrato blijft hangen… Heerlijk kunnen ontspannen, lekker gegeten, goed geslapen, mooie (berg)omgeving, … Vele groetjes van Patrick & Christa

 

61. Marieke Verdenius
28-10-2011, 15:52
We begonnen onze reis in Malaga en reden door het glooiende landschap van Andalusië, tot we bij een dorpje aankwamen. Via de zanderige en kronkelige wegen belandden we uiteindelijk bovenop een berg en daar stond een prachtig wit huis, genaamd Finca Serrato. Dit bleek de perfecte lokatie te zijn voor ontspannen, lezen, wandelen en eten! Hier hadden we ons op verheugd; een bed and breakfast in the middle of nowhere, heerlijk genietend van de stilte en een adembenemend uitzicht.
We zagen olijfbomen (die in november zullen worden geoogst), amandelbomen, vijgenbomen en granaatappelstruiken. En alles kon je zo plukken en proeven, echt heerlijk.

Op een van de avonden daar, werd er voor alle gasten paella gemaakt. Eerder die dag had de eigenaar een bevriende kok gevraagd om voor ons te koken op lokatie Serrato. Het was zo leuk om te zien hoe iemand aan het koken is en ik stond er dan ook graag met mijn neus bovenop : ) Hoe snijdt hij dit? Wanneer gaat de saffraan erbij? Wat zit er in dat potje? Ik heb wel wat geheimen ontdekt… Het resultaat mocht er zijn, zeker met de rode wijn erbij. Dit voelde echt als vakantie!
60. Frank & Janny
16-10-2011, 12:41
We hebben het goed naar onze zin gehad vorige week Ben. Helaas maar één nacht maar ik had die BBQ niet willen missen, Heerlijk!

 

59. Marieke en Stephan  email 
09-10-2011, 21:39
Vanuit een druk Amsterdam 5 uur later in een oase van rust en gastvrijheid aangekomen op fincaserrato. We kregen een koninklijk ontvangst aangezien er nog rekening was gehouden met eten. Na een heerlijke nachtrust, die vooral werd gekenmerkt door volledige stilte en fantastisch veel sterren aan de hemel, stond een heerlijk ontbijt klaar. We zijn helemaal tot rust gekomen en hebben genoten van de omgeving, het lekkere eten, wandelen, plukken van amandelen en vooral de grandioze gastvrijheid van Ben en Anne-Marie, waarvan wij als Amsterdammers niet meer wisten dat deze bestond. Dank dank en nogmaals dank.

58. Marnix   email 
28-09-2011, 23:29
Ben & Anne Marie,

Bedankt dat we mee mochten genieten van jullie “oase van stilte” in de prachtige bergen! Jullie zalig ontbijt, aanwezigheid en prachtige locatie zullen we hard missen als de winter hier in Belgenland komt binnensluipen 🙂 Maar we komen zeker nog eens terug naar jullie stekje! Carpe Diem en tot later! Groeten van ons alle 7, Staf, Jan, Patrick, Guy, Herman, Kurt en Marnix.

 

57. Leo en Gonnie  email 
27-09-2011, 14:44
Jep, ben er weer geweest. Voor de 3e keer dit jaar. Lekker een lang weekend genieten van de Finca, midden in de bergen in alle rust en het mooie gebied rond Malaga. Ben en Annemarie, weer bedankt en wellicht tot de volgende keer.

Leo en Gonnie

56. Oma Riet  email 
27-09-2011, 14:40
Hallo Annemarie

Ik wil je bedanken voor de fijne vakantie die wij bij jullie genoten hebben.
Vooral de heerlijke rustige ontspannen sfeer.
Doe ook Ben de groeten van ons

Groeten van oma uit Weert

Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s