Waarderingen op Zoover 2011

12-6-2011 Wat een geweldige plek om als basis te gebruiken en Andalusie te ontdekken.
Wil je van alles dan kan dat maar wil je gewoon lekker op je stoeltje zitten in de zon of de schaduw, nou dan doe je dat toch lekker.
Ben ( de eigenaar) met Annemarie ( zijn bedrijfsleider !!!) staan constant voor je klaar maar dringen zich niet op.
Dus doe gewoon waar je, je prettig bij voelt en dat is zo relaxed. Wij zijn grote dierenvrienden en vonden de aanwezigheid van twee honden en twee katten die, als je het opzoekt, heel aanhankelijk zijn.
Kortom, gewoon doen en genieten, wij gaan zeker terug.

Dank je wel Ben en Annemarie   WAARDERING   9,0

 
29-3-2011 Hoi Ben,
Al gedurende een aantal maanden kregen we van jou hier in Portugal via mail alle mogelijke tips & hulp ivm onze zoektocht naar een tijdelijke woning in de Axarquia. Uiteindelijk was het dan zover, we zouden een weekje overkomen om de mogelijkheden te bekijken, en…we jouw finca werd de uitvalsbasis. We kregen het leuke, mooi ingerichte & gerieflijke appartement met alles erop en eraan en in de prachtige grote slaapkamer konden we na onze zoektochten lekker uitrusten. Je hebt ons gedurende de hele week op alle mogelijke manieren geholpen met raad en daad,met je contacten en mogelijke adresjes, en bedanken je hiervoor nogmaals. We vonden ook nog wat we zochten, dankzij jou!!! Zelfs Dave,- die toch met gemengde gevoelens vertrok-, geraakte in de ban van al het moois en de leuke mensen in Spanje!!!!! Het was voor ons een wat hectische week, maar toch konden we genieten van de rust bij jou, de prachtige uitzichten, de plezante babbels en van een paar heerlijke maaltijden.
 
WAARDERING 9.0
 
18-1-2011 De perfecte locatie om tot rust te komen en toch een goede uitvalbasis om steden en strand te bezoeken! Prachtige kamers, uitgebreid ontbijt, heerlijk eten en goede tips van de eigenaar. We gaan hier absoluut een vast vakantieadresje van maken.
 
WAARDERING 9.0
 
 
Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s