Individueel Fietsarrangement “Axarquia”. ( 8 – 9 dagen)

Wil je op de fiets een groter gebied leren kennen en toch zonder bagage fietsen dan is dit een ideaal arrangement. De eerste 2 nachten verblijf je in El Aguila Libre in Alfarnatejo. Het gebied rond Alfarnatejo wordt de kleine Pyreneeën genoemd. Hier kan fantastisch worden gefietst. Op dag 3 begint de trektocht via een mooie route langs Riogorde en de rivier Rio Cueva naar het gehucht Huerta de Ranea bij Comares waar je overnacht in B&B Casa Grenadina. Op dag 4 is hier een prachtige tocht in de omgeving uitgezet. Dag 5 vervolgen we de route naar Montes de Málaga, waar je de volgende 3 nachten verblijft in Finca Serrato. Rond Finca Serrato en in het grenzende nationaal park “Montes de Málaga” zijn diverse prachtige fietsroutes.

Reisperiode:Het arrangement kan het hele jaar worden geboekt. In juli en augustus kan het erg warm zijn dus minder geschikt om te fietsen. De duur en inhoud van het programma kunnen desgewenst worden aangepast. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

Niveau: De fietstochten zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid en enige ervaring. De zwaarte van de tochten is variabel.

Programma:

Dag 1 Aankomst Colmenar, transfer van bushalte naar El Aguila Libre, eventueel kleine verkenning op de fiets. 1-2 uur. Overnachting in El Aguila Libre.
Dag 2 Keuze uit 4 verschillende fietsroutes, variërend in afstand en zwaarte. Omdat het hier het leefgebied is van de berggeiten is er een grote kans dat je ze ziet. Overnachting in El Aguila Libre.
Dag 3 Begin van de fietstocht langs het spaanse dorpje Riogordo, Rio Cueva met zijn prachtige groene vegetatie, naar het gehucht Huerta de Ranea. Verblijf in B&B Casa Grenadina. Je bagage wordt van El Aguila Libre naar B&B Casa Grenadina gebracht.
Dag 4 Fietstocht in de omgeving van Huerta de Ranea. Overnachting in B&B Casa Grenadina.
Dag 5 Vervolg van de fietstocht richting Montes de Málaga. De route loopt langs het hooggelegen pittoreske dorpje Comares dat een schitterend uitzicht biedt over de Middelandse Zee en de Axarquia. Verblijf in Finca Serrato. Je bagage wordt van Casa Gernadina naar Finca Serrato gebracht.
Dag 6
+ 7
Fietstocht(en) in de omgeving van Finca Serrato of Nationaal Parque Montes de Málaga waar prachtige routes zijn uitgezet. Of eventueel rustdag. Verblijf in Finca Serrato.
Dag 8 Vertrek of fietstocht Colmenar-Serrato.
Dag 9 Vertrek uit Finca Serrato, transfer naar bushalte Colmenar.

Maaltijden
Je bent vrij te gaan eten wat en waar je wilt. In El Aguila Libre kun je zelf koken of een maaltijd bestellen. Ook kun je in Alfarnatejo in een van tapasbars of in het restaurant gaan eten.
Bij B&B Casa Grenadina kun je een maaltijd bestellen of gaan eten bij het dichtbij gelegen restaurant. In Finca Serrato kun je eveneens maaltijden bestellen of voor een goede lunch kun je terecht bij Venta de la Nada of Venta Pilar. Bij alle accommodaties is het ontbijt inclusief.
Arrangementsprijs
Individueel 9-daags fietsarrangement € 260,- per persoon (bij minimaal 2 personen).
Individueel 8-daags fietsarrangement € 240,- per persoon (bij minimaal 2 personen).
Inbegrepen
Alle overnachtingen in de genoemde accommodaties in 2-persoonskamers en suite (bij El Aguila Libre 2  badkamers op de gang) , ontbijt op alle dagen, alle genoemde lokale transfers, bagagevervoer van Alfarnatejo naar Llano Almendra en vandaar naar Finca Serrato, uitgebreide Nederlandse routebeschrijvingen en kaartmateriaal.
Niet inbegrepen
Transfers vliegveld Malaga – Colmenar. (tegen meerprijs mogelijk)
Overige maaltijden en consumpties. Fietsen. (tegen meerprijs mogelijk)

Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s