Feedback van tevreden gasten

En dan is het opeens al 2 weken geleden, dat wij weer terugvlogen vanuit de Finca , waar we 2 weken in het appartement verbleven. Tja, zo’n droomplekje, in the middle of nowhere, een plekje waar je eigenlijk voor altijd wilt blijven: Geen sores , een eigen terrasje waar de honden je ‘ s ochtends goedemorgen komen wensen , als je op het terrasje een klein ontbijt nuttigt , waar je enthousiast bedenkt wat die dag weer te gaan doen….want er is zoveel te doen. Een auto is wel essentieel. Veel tips van Ben , en ook eigen initiatief. Wat hebben we veel gezien en gedaan.Cultuur, natuur: arenden,gieren, ooievaars, flamengo’s,Ronda, Cordoba , Malaga ( geweldige stadswandeling van Ben gekregen )Spaanse strandjes, en dan sardientjes op het strand tussen spaanse oma’s, opa’s, kinderen, vaders , moeders , kleinkinderen.Elke dag weg, en dan terugkomen op de finca.Samen in het prive zwembadje en kijken naar de heuvels , de luchten, en dan een klein hapje eten op eigen terras. Af en toe gesprek met andere gasten, 2x eten bij Ben , Kees was goed gezelschap , en ook leuk Karima en Ronald te ontmoeten. Comares, een must! Lopen door het witte dorp steil op de heuvel,verbazing over de ongereptheid van dat dorpje! Andere kleine dorpjes, waar je voor 5 euro een driegangen menu eet, en dan heb je het nog niet eens over al die kleine verrassende ontmoetingen met de spanjaarden. Iemand , die in de auto stapt en voor je uit rijdt om de weg te wijzen. iemand die z’n motor pakt om je de weg te wijzen, iemand die je ( ik schat in de leeftijd van 80+ ) z’n huisje laat zien, en een ander huisje wat je voor 300 euro per maand mag huren.

Ahja , het was een feestje, het was zoals een vakantie hoort te zijn. Warm , lief, heerlijk . Alle goede ingredienten waren aanwezig. Voor ieder een aanrader.Tony en ik hebben 2 droomweken gehad. Ben bedankt, Annemarie het gaat je goed, als we weer naar Spanje gaan , komen we zeker even kijken hoe het gaat. Het wordt daar vast steeds mooier met wat er nog verbouwd gaat worden.
Lieve groet van 2 heel tevreden vakantiegangers

49. dick en teet  email 
21-06-2011, 10:41
prachtige plek, relaxte omgeving, mooie kamer, prima badkamer, heerlijk eten en geweldige dagen gehad!
bedankt Ben en ook Annemarie
48. Jan en Erna  email 
20-06-2011, 11:21
20 juni 2011,
Wat een heerlijke ontstress plek in Andalusie heeft Ben hier gecreeerd. Echt een superplek om:
– tot rust te komen in een schitterende omgeving midden in de bergen.
– Als uitvalplaats te dienen om de steden/omgeving en stranden van Andalusie te verkennen
– lekker te eten op de avonden dat Ben zelf kookt
– te wandelen, indien gewenst met de verschrikkelijk lieve honden Lio en Laila
– leuke contacten te leggen met andere gasten
– gewoon om te genieten van de gastvrijheid en gezellgiheid van Ben (en tijdens ons verblijf van Annemarie)
En dat alles op ca drie kwartier ijden van het vliegveld van Malaga.
Ben (en Annemarie natuurlijk) bedankt voor 2 heerlijke weken in je mooie appartement. (en voor die goddelijke Sangria die je op ons verzoek heb gemaakt)
Jan en Erna – Delft
47. Riny  email 
24-05-2011, 21:27
Iedereen gaat met een bepaald doel op vakantie, zo was het bezoek van ons aan Finca Serrato een bijzondere missie.
In alle opzichten geslaagd, mede dankzij de gastvrijheid van Ben, de ongedwongen huislijke sfeer, de prachtige omgeving en de aanwezigheid van Annemarie, die we al die dagen om ons heen hadden. Bedankt.
 
Een 3 daags verblijf op Finca Serrato: Veel te kort !!! Maar wel tot rust gekomen en met de wetenschap dat ik hier beslist zal terugkomen om verder te genieten van een prachtlocatie in de bergen van Andalusie. De gastvrijheid, kennis van de omgeving van Ben en zijn tips voor een fijn verblijf heb ik als zeer waardevol ervaren. Ben, (en Annemarie !!) bedankt voor het fijne verblijf.
Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s