Wandelen vanuit Finca Serrato

Om te beginnen is er op en om Serrato voldoende gelegenheid om een paar uur te wandelen tussen de olijf- en amandelboomgaarden en de wilde natuur. Daarnaast is er een uitgestrekt net van onverharde weggetjes tussen de bergen die de verschillende gehuchten met elkaar verbindt.
De omgeving bestaat uit olijf- en amandelboomgaarden, wijngaarden en natuurlijke bossen, struiken en kruiden. De paden zijn goed te belopen en de wandelingen variëren van een lengte van ca. één uur tot acht uur.
Op vier kilometer afstand ligt het uitgestrekte Montes de Málaga, een natuurreservaat met overwegend dennenbossen waar diverse routes in diverse moeilijkheidsgraden zijn uitgezet. Het park is ca. 23 kilometer lang van noord naar zuid en in het zuiden van het park zijn prachtige uitzichten over de Middellandse Zee en Málaga. Als u geluk heeft is met helder weer zelfs de kust van Marokko te zien.
Iets verder weg zijn Las Alpujarras, de Sierra Nevada, de Sierra de Tejeda, Sierra de Loja en El Torcal de Antequera. Elk van deze gebieden heeft zijn eigen typische uitstraling en karakter, van ruige bergen tot zeer aparte rotsformaties of prachtige bossen en meren. In de winter zijn de wandelingen door de sneeuw in Las Alpujarras en de Sierra Nevada een aanrader.
Op aanvraag zijn diverse wandelarrangementen inclusief bagagevervoer te verkrijgen
Advertenties

Over serrato99

Owner of B&B Finca Serrato in Malaga , Spain
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s